Huwelijk

Gaat u trouwen? Of kent u iemand die trouwplannen heeft? Vul het formulier in en selecteer het cadeau van uw keuze op de volgende pagina.

Boek Kussengevecht
3 liedjes van de CD Warmhartig
Zinboekje Liefde
Wie geeft u op?
*

Aanvrager

Geslacht aanvrager :   *
*
*
*

Ontvanger

Geslacht :  
Graag hieronder het adres van de ontvanger invoeren:

Adresgegevens

*
*   
/ : *
- *
*
 
* verplichte velden
Uw gegevens worden gecontroleerd op juistheid.
Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd

Wilt u onderstaande vragen beantwoorden. Klik daarna op "versturen". U krijgt dan een e-mail met de link naar uw digitaal cadeau van uw keuze.

*
*
ja misschien nee
ja misschien nee
ja misschien nee

Als dank voor het invullen van bovenstaande vragen sturen we u graag ook nog een digitaal product.
Maak u keuze uit de cadeaus die hieronder getoond worden:

Boek Kussengevecht
Kussengevecht is een (h)eerlijk boek over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Vol humor beschrijft Minella van Bergeijk herkenbare situaties uit het dagelijks leven, waarbij er tijdens het lezen zeker een glimlach op je gezicht verschijnt. Een boek vol aansprekende metaforen, praktische tips en korte verdieping. Onder andere komen de verschillende fases in een relatie aan bod; samen kussen, samen vechten, samen sterk. Een aanrader voor christelijke stellen. Niet alleen als je problemen hebt, maar ook als je wat meer inzicht wilt krijgen in jezelf en in je partner. Inclusief voorwoord voor mannen door caberatier TimZingt.
3 liedjes van de CD Warmhartig
Ontvang 3 liedjes van de CD Warmhartig van de bekende artiesten Elly Zuiderveld, Lee Ann Vermeulen en Elise Mannah. In 3 MP3 bestanden ontvangt u de liedjes: - Irish Prayer - Neem de tijd - Kom bij mij
Zinboekje Liefde
Een Zinboekje is een cadeauboekje over de zin van het leven. Met sprekende foto's en beeldende teksten. Het Zinboekje Liefde is onderdeel van een reeks boekjes. Liefde. Geen onderwerp dat meer bezongen wordt dan dit. Warme gevoelens komen boven. Liefde is sprankelend, heftig soms, teer en sterk tegelijk. Liefde overkomt je, maar je kunt er ook aan werken. Het is iets wat je raakt, en geef daar maar eens woorden aan ieder woord schiet tekort. Toch zoek je ernaar. Naar zinnen die zeggen wat je hart je laat weten. Naar beelden die meer zeggen dan alle woorden bij elkaar. Dit boekje kan je op het spoor zetten. Het spreekt de taal van het hart. Het verbeeldt wat je voelt. Zinvol om door te bladeren. Om je te laten raken. Of een ander te laten weten wat je bezighoud
 
 
    * verplichte velden
Uw gegevens worden gecontroleerd op juistheid.
Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd

Rejoice verzorgt ook cadeaus bij geboorte, verhuizing en huwelijksjubileum.