Huwelijksjubileum

Viert u binnenkort een bronzen, zilveren, gouden, diamanten of saffieren huwelijksfeest? Of kent u iemand die een huwelijksjubileum binnenkort heeft? Vul het formulier in en selecteer het cadeau van uw keuze op de volgende pagina.

Boek Kyrie-gebeden
Zinboekje Liefde
3 liedjes van de CD Warmhartig
Wie geeft u op?
*

Aanvrager

Geslacht :   *
*
*
*

Ontvanger

Geslacht :   *
*
*
Graag hieronder het adres van de ontvanger invoeren:
*
*   
/ : *
- *
*
 
* verplichte velden
Uw gegevens worden gecontroleerd op juistheid.
Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd

Wilt u onderstaande vragen beantwoorden. Klik daarna op "versturen". U krijgt dan een e-mail met de link naar uw digitaal cadeau van uw keuze.

*
*
ja misschien nee
ja misschien nee
ja misschien nee

Als dank voor het invullen van bovenstaande vragen sturen we u graag ook nog een digitaal product.
Maak u keuze uit de cadeaus die hieronder getoond worden:

Boek Kyrie-gebeden
In veel kerken klinken aan het begin van de dienst nog de woorden Kyrie eleison – ‘Heer, ontferm U over ons!’. In het boekje Kyrie-gebeden neemt Ds. E. Baljet ons mee op een reis door de traditionele gebeden. We naderen de donkere gedachten achter de gebeden, maar ook het besef van troost en vertrouwen. Elk gebed begint met ‘Heer, onze God, schepper van hemel en aarde’, en eindigt met ‘Kyrie eleison’. De abstracte schilderijen van kunstenares Linette Dijk passen uitstekend bij de sfeer van de Kyrie-gebeden. Een mooi boekje voor persoonlijk en kerkelijk gebruik.
Zinboekje Liefde
Een Zinboekje is een cadeauboekje over de zin van het leven. Met sprekende foto's en beeldende teksten. Het Zinboekje Liefde is onderdeel van een reeks boekjes. Liefde. Geen onderwerp dat meer bezongen wordt dan dit. Warme gevoelens komen boven. Liefde is sprankelend, heftig soms, teer en sterk tegelijk. Liefde overkomt je, maar je kunt er ook aan werken. Het is iets wat je raakt, en geef daar maar eens woorden aan – ieder woord schiet tekort. Toch zoek je ernaar. Naar zinnen die zeggen wat je hart je laat weten. Naar beelden die meer zeggen dan alle woorden bij elkaar. Dit boekje kan je op het spoor zetten. Het spreekt de taal van het hart. Het verbeeldt wat je voelt. Zinvol om door te bladeren. Om je te laten raken. Of een ander te laten weten wat je bezighoud.
3 liedjes van de CD Warmhartig
Ontvang 3 liedjes van de CD Warmhartig van de bekende artiesten Elly Zuiderveld, Lee Ann Vermeulen en Elise Mannah. In 3 MP3 bestanden ontvangt u de liedjes: - Irish Prayer - Neem de tijd - Kom bij mij
 
 
    * verplichte velden
Uw gegevens worden gecontroleerd op juistheid.
Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd

Rejoice verzorgt ook cadeaus bij geboorte, verhuizing en huwelijk.