Rejoice is een felicitatiedienst met als doelgroep protestants-christelijk Nederland. Onze doelstelling is christenen in Nederland op de hoogte te brengen van informatie en diensten van met name levensbeschouwelijke organisaties. Dit doet Rejoice door middel van het aanbieden van online informatie.

U dient de adresgegevens in te vullen van diegene waarvoor het cadeau bestemd is. Na check van de gegevens ontvangt u een email waarin een link staat naar de download pagina. Door middel van een wachtwoord kunt u dan vervolgens het cadeau downloaden. Aanvragers kunnen in principe één cadeau per huishouden per jaar aanvragen. Voor informatie over de gegevensverwerking en aanvraagbehandeling zie de privacy statement en disclaimer.

Valt er iets bij u te vieren of kent u iemand die iets feestelijks meemaakt? Vul het betreffende aanvraagformulier in en dan kunt u een feestelijk digitaal cadeau downloaden!

Rejoice felicitatiedienst

E-mail: info@rejoice.nl

Reactieformulier

Stuur ons een e-mail met u reactie, informatie, tips of opbouwende kritiek over onze felicitatiedienst. Vul hieronder uw gegevens in met uw reactie:

*
*
*
    * verplichte velden