Verhuizing

Heeft u verhuisplannen? Of kent u iemand die gaat verhuizen? Vul het formulier in en selecteer het cadeau van uw keuze op de volgende pagina.

Boek Kyrie-gebeden
4 liedjes van 2 CD's.
Boek Kussengevecht
Wie geeft u op?
*

Aanvrager

Geslacht :   *
*
*
*

Ontvanger

Geslacht :  
Graag hieronder de adresgegevens van de ontvanger invoeren:

Oud adres

*
*   
/ : *

Nieuw adres

*
*   
/ : *
- *
*
*
De nieuwe woning is een :   *
 
* verplichte velden
Uw gegevens worden gecontroleerd op juistheid.
Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd

Wilt u onderstaande vragen beantwoorden. Klik daarna op "versturen". U krijgt dan een e-mail met de link naar uw digitaal cadeau van uw keuze.

*
*
ja misschien nee
ja misschien nee
ja misschien nee

Als dank voor het invullen van bovenstaande vragen sturen we u graag ook nog een digitaal product.
Maak u keuze uit de cadeaus die hieronder getoond worden:

Boek Kyrie-gebeden
In veel kerken klinken aan het begin van de dienst nog de woorden Kyrie eleison – ‘Heer, ontferm U over ons!’. In het boekje Kyrie-gebeden neemt Ds. E. Baljet ons mee op een reis door de traditionele gebeden. We naderen de donkere gedachten achter de gebeden, maar ook het besef van troost en vertrouwen. Elk gebed begint met ‘Heer, onze God, schepper van hemel en aarde’, en eindigt met ‘Kyrie eleison’. De abstracte schilderijen van kunstenares Linette Dijk passen uitstekend bij de sfeer van de Kyrie-gebeden. Een mooi boekje voor persoonlijk en kerkelijk gebruik.
4 liedjes van 2 CD's.
U ontvangt 4 liedjes in MP3 van de CD's Limonadeliedjes en Warmhartig. De 2 kinderliedjes Aan de Hand en Wie wat waar en Irish Prayer en Neem de Tijd van de CD Warmhartig.
Boek Kussengevecht
Kussengevecht is een (h)eerlijk boek over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Vol humor beschrijft Minella van Bergeijk herkenbare situaties uit het dagelijks leven, waarbij er tijdens het lezen zeker een glimlach op je gezicht verschijnt. Een boek vol aansprekende metaforen, praktische tips en korte verdieping. Onder andere komen de verschillende fases in een relatie aan bod; samen kussen, samen vechten, samen sterk. Een aanrader voor christelijke stellen. Niet alleen als je problemen hebt, maar ook als je wat meer inzicht wilt krijgen in jezelf en in je partner. Inclusief voorwoord voor mannen door caberatier TimZingt.
 
 
    * verplichte velden
Uw gegevens worden gecontroleerd op juistheid.
Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd

Rejoice verzorgt ook cadeaus bij huwelijk, geboorte en huwelijksjubileum.